Schoorsteen Vegen, Belangrijker Dan Je Denkt

Gepubliceerd sep. 09, 21
8 min read
Schoorsteenvegen Oost-vlaanderenSchoorsteenveger - Schoorsteenvegen - Schoorsteen

Onderhoud - Koolmonoxide - Advies

Schoorsteenveger - Schoorsteenvegen - Schoorsteen Reinigen - SchouwonderhoudSchoorsteenveger Limburg - Schouwonderhoud

Snel van uw lekkage af? 24/7 bereikbaar bij spoed Lokale erkende specialisten Vaak vergoed door verzekering Gedegen lekkageinspecties Zonder hak- en breekwerk Particulier en zakelijk.

Wij van Smeets in Wilrijk (Antwerpen) hebben meer dan 75 jaar ervaring in het schoorsteenvegen, het onderhoud van warmteketels en het regelmatig onderhoud van verwarmingsinstallaties. Als lid van de Federatie Belgische Schoorsteenvegers bent u zeker van een kwalitatieve uitvoering en een uitstekende service. Terwijl de derde generatie aan het roer staat, blijft u altijd zeker van degelijk vakmanschap en een persoonlijke service.

Erkende Schoorsteenveger

Wij zijn gevestigd in Wilrijk, maar zijn ook actief in Ekeren, Hoboken, Deurne, Borgerhout, Berchem, Mortsel, Hove, Lint, Zwijndrecht, Burcht, Beveren, Melsele en Brasschaat. Wij staan zowel in voor het periodiek onderhoud van uw schoorsteen of ketel als voor eventuele (spoed)reparaties..

Wat kunnen wij allemaal voor u doen? Schouwkappen plaatsen tegen vogels. Vogelnesten verwijderen uit schouwen. Roosters, vogelweerders plaatsen. Een schouwkap (statische zuiger) heeft 3 voordelen: er kunnen geen vogels meer in om te nestelen, het zuigeffect zorgt voor een optimale trek en er is geen inslaande regen meer mogelijk. Afbreken en opmetsen van schoorstenen, Bijwerken, opkuisen en invoegen, Schouwvoeringen plaatsen (dubbelwandig inox)Inox schoorsteen aan buitenkant plaatsen, Dakgoten reinigen en herstellen, Daken ontmossen, Verven, behangen, Plaatsen nieuwe mazoutbranders, Plaatsen nieuwe mazoutketels, Plaatsen nieuwe aardgasketels, Plaatsen nieuwe kachels, Wij komen graag aan huis voor een offerte.

Vogelnest In Schoorsteen

Herstel van metsel- en voegwerk Herstel van rookkanaal Plaatsing nieuw rookkanaal Herstel van metsel- en voegwerk Plaatsing of herstel van schoorsteenkap Plaatsen, repareren of vervangen van loodslabben Plaatsing van schoorsteenroosters (tegen vogelnesten) Schoorsteen (metselwerk) impregneren (zodat de schoorsteen vochtbestendig en brandvertragend wordt). Dit moet echter wel regelmatig herhaald worden. U wilt zelf uw schoorsteen onderhouden, misschien om geld te besparen op de diensten van een specialist.

Maar er zijn wel onderhoudszaken waar u wél al uw aandacht op kunt richten! Installatie van een sfeerhaard of houtkachel moet u altijd aan een expert overlaten. U wilt namelijk niet dat er brandgevaarlijke situaties ontstaan door een verkeerde plaatsing. Stook u een vuurtje? Laat het vuur nooit onbeheerd branden en pas op met wat voor materiaal u gebruikt om te verbranden (vogelnest in schoorsteen).

Schoorsteenveger Vlaanderen

Sluit de luchttoevoer van de kachel, of zet bij een open haard een plaat voor de opening. Bel ook direct de brandweer! Gebruikt u regelmatig de openhaard? Nodig uw lokale dakwerker dan minstens één tot twee keer per jaar uit om het rookkanaal te reinigen. Laat de schoorsteen meteen controleren op gebreken.Voor een vaste prijs kunt u daarom het beste contact opnemen met uw plaatselijke dakwerker van Dakprobleem Kwijt. Eerder op zoek naar gemiddelde prijzen? Die kunnen we wél alvast verstrekken. Gemiddelde kosten inspectie schoorsteen € 200,- Gemiddelde kosten reiniging rookkanaal € 100,- Gemiddelde kosten schoorsteen renovatie € 400,- tot € 600,- Maakt u zich zorgen over de kosten? Wees gerust, want uw lokale vakman brengt altijd eerst een offerte uit.

Onderhoud - Koolmonoxide - Advies

Voor uw veiligheid reinigen en herstellen wij elk detail van uw schoorsteen Kies voor een huis waarin u een veilig gevoel heeft, waarin uw kinderen veilig zijn! Daarom moet u minstens één keer per jaar uw Roetophoping of teervoming zijn helaas maar al te vaak oorzaken van schoorsteenbrand... Omdat u uw huis niet in vlammen wil zien opgaan, kiest u dus best voor een regelmatig onderhoud.

Vermijd dit door uw rookkanaal voldoende zuiver te laten maken. Bovendien is een jaarlijks onderhoud bij wet verplicht wanneer u beschikt over een rooktoestel type b. Na reiniging ontvangt u van ons een reinigingsattest dat u kan voorleggen aan uw verzekering - schouwreiniger. Robeco verwijdert bijvoorbeeld ook vogelnesten uit uw schoorsteen en plaatst roosters zodat obstakels zoals deze vermeden kunnen worden.

Schoorsteenrooster Plaatsen

Uw schoorsteen laten vegen? Uw kost slechts bij Robeco. bij. Voor deze som kan u zeker uw veiligheid en die van uw gezin dus zeker niet in het gedrang laten komen. (!! Pas op !! Prijzen zijn enkel voor schoorstenen die niet verstopt. Voor vogelnesten en dergelijke rekenen we andere tarieven.) Wacht niet langer, maar contacteer ons vandaag nog voor een afspraak om zo snel mogelijk uw te! .

Vogelnest In Schoorsteen  Schouw Laten Vegen Door Een Schoorsteenveger - Schoonmaak

Bent u opzoek naar Schoorsteenveger Antwerpen voor uw schoorsteen ? Dan bent u bij ons het juiste adres. De shouwvegers van BKG dakwerken kunnen jullie helpen. Het enigste wat je moet doen is ons contact formulier invullen en wij brengen u in contact met de juiste persoon voor dit werk.

Schoorsteenvegers: Veilig En Verantwoord Stoken

Let wel op de goedkope schoorsteenvegers zijn niet altijd de beste. Schoorsteenveger Antwerpen prijs voor het vegen en reinigen Als je je schoorsteen wil laten reinigen moet je rekening houden met een prijs tussen de 60 en 100 euro (vogelnest in schoorsteen). Deze prijs is voor een rookkanaal dat wel vaak gereinigd wordt.

De jaarlijkse verplichte reiniging van een schoorsteen met een centraal rooktoestel kost tussen de 100 en 150 euro. schoorsteen herstellen limburg. Je kan ook een verlaagd BTW-tarief van 6 procent in plaats van 21 procent bekomen, maar dan moet je privéwoning in het vlaams gewest gelegen zijn en ouder dan 10 jaar zijn.

Is Schoorsteenvegen Verplicht: Wetgeving En Attest 2021

Het is zelfs in sommige gevallen verplicht om je schoorsteen laten poetsen door een erkende schoorsteenveger Antwerpen. Schoorsteen reinigen Antwerpen en schoorsteen vegen Wanneer is het verplicht? Als je een centraal verwarmingsinstallatie op brandstof hebt en deze is gekoppeld aan je schoorsteen dan is het verplicht om je schoorsteen één keer per jaar te laten reinigen door een erkende schouwveger uit uw buurt. schoorsteenveger.

Schoorsteenveegbedrijf  Schoorsteenrooster Plaatsen - Schouwonderhoud

Is je installatie minder dan 20 kilowatt, dan is dit niet verplicht maar wel aangeraden. Een reiniging door erkende schoorsteenvegers houdt in dat je volledig centraal verwarmingsinstallatie en je schouw wordt proper gemaakt. Bij alleenstaande stooktoestellen is een schouwreiniging geen verplichting. erkende schoorsteenveger. Echter vragen sommige verzekeringsmakelaars om regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren aan je schoorsteen om zo de kans op een brand te voorkomen.

Schoorsteen Vegen, Belangrijker Dan Je Denkt

Hieronder een kleine oplijsting van deze mogelijkheden inclusief de prijs hiervan. Het reinigen van 1 rookkanaal kost tussen de 60 en 100 euro. Moeten er meerdere rookkanalen gereinigd worden, dan mag je je verwachten aan een goedkopere prijs - vogelnest laten verwijderen. Reiniging van de schoorsteen en stooktoestel ligt tussen 100 en 150 euro.

Bij vele professionals kan je ook een onderhoudscontract afsluiten hierdoor kunnen de kosten aanzienlijk lager liggen. Schouw verwijderen Antwerpen door schoorsteenvegers U wil uw schouw laten verwijderen vanaf het dak inclusief het rookkanaal ? Uw schoorsteen moet dan vanaf het dak verwijderd worden. De oorzaak hiervan is dat deze vanaf de vloer is opgebouwd tot op het dak.

Schoorsteenrooster Plaatsen

Uw schoorsteen heeft een lek. Er is asbest in uw schoorsteen vastgesteld. schoorsteenvegen limburg. Had u graag de prijs geweten voor een schoorsteen af te breken ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Schouw verwijderen mogelijkheden schouw afbreken stutten schouw gedeeltelijk afbreken schouw afbreken op dak oude schouw afbreken schouw gelijkvloers afbreken schoorsteen verwijderen van dak schoorsteen verwijderen woonkamer Schoorsteen herstellen Antwerpen Zoekt u een specialist voor uw schoorsteenherstelling ? Dan kan u bij ons contact doen op ons netwerk van schoorsteenvegers specialisten.


Schoorsteenvegen Limburg

De veiligheid van jou, je gezin en jouw huis staan op het spel. Zorg er sowieso voor dat de schoorsteen voor de koudere maanden geveegd is. PROPERE SCHOUW! Ik ben zeer tevreden. Renovatie-gids heeft mij geholpen in de keuze van een geschikte schouwveger. SNELLE SERVICE! Renovatie-gids is tijdsbesparend en zeer gericht.

Daarbij kijken schouwvegers naar de volledige schoorsteen om te controleren op barsten, scheuren en vogelnesten. Bij gebruik van hout, olie en kolen moet uw schoorsteen minstens één keer per jaar schoon geveegd worden. Bij intensief gebruik wordt aangeraden om de schoorsteen twee keer per jaar te laten reinigen. Na de werken krijgt u een wettelijk reinigingsattest.

Hebt u een kachel in huis? Dan bent u wettelijk verplicht om jaarlijks uw schoorsteen te laten vegen. Bent u op zoek naar een professionele schoorsteenveger? Neem dan contact op met Yvan d’Hollander. Want uw schoorsteen laten vegen is niet alleen wettelijk verplicht, het is ook noodzakelijk voor uw veiligheid! Want op tijd en stond uw schoorsteen laten vegen voorkomt namelijk schouwbrand en CO-vergiftiging.

Schoorsteenveger - Schouwonderhoud

Tijdens het schoorsteenvegen kunnen er andere problemen opduiken, die een schoorsteenveger kan oplossen. Schoorsteenrenovatie Is er schade of slijtage aan de schoorsteen? Dan kan de schoorsteenveger dit onmiddellijk oplossen. Er zijn verschillende herstellingen van de schoorsteen mogelijk. Schoorsteen voegen Het weerbarstige Belgische klimaat zorgt ervoor dat de schoorsteen van uw woning veel te verduren heeft.

Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, gevelbekleding en sierlijsten waarmee daken zijn afgewerkt.

Schoorsteenvegen Is Van Levensbelang

Navigation

Home

Latest Posts

Kerstverlichting Kerstlampjes Bestellen

Published Nov 26, 21
8 min read

Wietzaden Binnen

Published Nov 25, 21
7 min read

Verranda - verandadiamond.nl

Published Nov 22, 21
6 min read